2. rođendan vrtića

2. rođendan  vrtića

Objavljeno: 12. listopada 2020.

Proslavili smo već 2. godine našeg rada, svaki je početak težak, no sada smo već daleko došli i svakim danom rastemo sve više, zajedno, u obiteljskom okruženju…

Sretan nam rođendan!

Podsjetimo se na misiju i viziju našeg vrtića:

“Naša je misija pružanje kvalitetnog odgoja i obrazovanja djeci rane i predškolske dobi s područja općine Kalnik, ali i šire. U svom djelovanju težimo stalnom otkrivanju novih mogućnosti napretka i unapređivanja rada. Navedeno postižemo jačajući stručne kapacitete zaposlenika te stvaranjem partnerstva s roditeljima. Veza vrtića i obiteljskog doma za nas nije  utopija, već nit vodilja o kojoj brinemo s mnogo ljubavi i pažnje.

            Naša je vizija postati vrtić suvremenog identiteta u kojem ćemo dinamično živjeti i raditi na poticanju dječjih potencijala, poštivanju dječjih prava i uvažanju individualnih potreba djece. Geografski položaj vrtića (nizinsko-planinski) dodatno potpomaže ideji vrtića kao mjesta iskustvenog učenja te važnosti očuvanja tradicije i kulture mjesta”. ( Kurikulum dječjeg vrtića Kalnički jaglac za pedagošku godinu 2020/21.)

Pogledajte video posvećenom dosadašnjeg radu…